Gå til hovedindhold

Velkommen Hos Louise

Hos Louise - du fortjener det bedste

Hos os er det dig som kunde der er i centrum, fordi du fortjener det bedste.

Bestil tid online  Læs mere

1

Behandling

Læs mere

1

Om mig

Læs mere

1

Book tid

Læs mere

Fod og hudpleje

Her arbejdes kun med professionelle produkter og helst så rene så muligt

Her tilbydes en bred vifte af behandlinger så som; fodpleje, hudpleje, gelenegle, shellac, permanent makeup, farvning af bryn og vipper, voksbehandlinger, makeup, pearl smile, spray tan, mm.

Hos os forhandles produkter fra; NIMUE, KARMAMEJU, SCHRAMMEK, Susanne Melchiorsen, APOTCARE, REVITALASH, normenclature, Ipuro, CND VINYLUX, NAILBERRY, pearlsmile, derma OXY, GEHWOL, GLO makeup, og CND neglepleje.

Kunde anmeldelser

Jeg har både fået lavet permanent eyeliner , eyelash vipper og er nu igang med behandling med frugtsyre på huden i ansigtet ! Jeg kan varmt anbefale stedet - hun er professionel , og det er et meget behageligt sted at komme!

Rigtig god oplevelse, og fantastisk resultat

Fantastisk sted - og fantastisk behandling!!! Louise er virkelig dygtig og gør sit arbejde til perfektion!!!!

Stor anbefaling herfra. Ikke nok med det var krisehjælp hun udøvede. Hun fik rette op på at vi fik den bedste konfirmation med de pæneste negle både datter og mor

Fik en flot service i torsdag . Ordnet fødder, negle og bryn. Alt bare flot lavet.

Altid været tilfreds ☺️❤️ med det jeg har fået lavet

Vores Behandlinger

Lash lift

Læs mere

Beauty Angel Lys

Læs mere

Massage

Læs mere

Min rejse gennem skønhedsverdenen

Vi fornyer mig tit og er tit på nye spænende kursuser og messer, for hele tiden at være opdateret med det sidste nye og det bedste inden for branchen.

Uddannet hos salon Helle i bindslev som kosmetolog og fodplejer i 2002, har siden været ansat hos Estetique i Skagen og hos HB wellness i Hirtshals. udover min hoveduddannelse, har vi siden uddannet mig til vippetekniker, negletekniker og permanent make-up artist.

1